Domain

Az online világba vezető út a domain kiválasztásával kezdődik. Nálunk már több mint 650 féle domainnév végződésből választhatsz a .hu, .com és .eu végződeseken kívül!
Találd meg a tökéletes domain nevet

Ellenőrizd le a domain elérhetőségét


MI A DOMAIN ÉS MIÉRT VAN RÁ SZÜKSÉGEM?

A jó domain emlékezetes és kifejezi a weboldalad lényegét.

A Te helyed, online

A domain a te címed az interneten. Ez lehet a weboldalad címe, vagy átirányíthat egy másik weboldalra, esetleg közösségi hálózatra.


Saját e-mail cím

Hagyományos e-mail címe bárkinek lehet. A saját domain névnek köszönhetően esztétikus e-mail címet hozhatsz létre, amely tartalmazza a kiválasztott domain nevet a kukac után. Például keresztnev.vezeteknev@azencegem.hu.

.hu 

2.200 HUF / év

Áfa nélkül, 1 évre

Ha a célközönséged magyarországi és nem tervezel nemzetközi bővülést akkor a .hu domain név a legjobb választás. Új .hu domain nevet most már tisztán elektronikusan, aláírt igénylőlap nélkül is regisztrálhatod és 24 órán belül használatba is veheted.


.com

6.500 HUF / év

Áfa nélkül, 1 évre

Az igazán nemzetközi weboldalakhoz ajánljuk! Nincs megkötés, bármilyen nemzetiségű magánszemély vagy vállalat beregisztrálhatja a .com domain nevet amely magasan a legelterjedtebb domain végződés a világon.


.eu

3.400 HUF / év

Áfa nélkül, 1 évre

Amennyiben az országhatárokon kívülről is számítasz látogatókra. A .eu domain neveket minden Európai Uniós országban ismerik és használják. Ezzel a domain végződéssel nem jelenthet gondot a kontinensen való üzleti terjeszkedés sem.Ha nem elégszel meg egy egyszerű .HU domain névvel, választhatsz különlegesebbeket is!Miért érdemes nálunk regisztrálni?

Elérhető valós ügyfélszolgálat

Nálunk nem chatbot válaszol neked, kollégáink telefonos és emailes ill. messenger chat formában készséggel segítenek.


DNSSEC

DNSSec biztosításával segítünk megvédeni a hamisított támadásoktól és eltérítésektől ügyfeleinklet.


Korlátlan aldomain

A www.sajatnev.hu-n kívül korlátlan számú aldomaint hozhatsz létre, ezzel pl. elindíthatod saját webshopodat egy shop.sajatnev.hu domainen keresztül.Mi a következő lépés?


Szívesen segítünk ha kérdésed lenne, vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre.


+36 20 414 0284

office@paprikasoft.com


Székhely: 8600 Siófok, Aradi vértanúk útja 36.
Telephely: 8600 Siófok, Bajcsy-Zsilinszky utca 212., Adria Park

Küldj nekünk üzenetet


Adatvédelmi nyilatkozat

Welcome!

We have detected, that you’re visiting us from outside of Hungary. Would you like to visit our international website?
You can chage this settings at every time on the top of the page.